G I N
contactpersoon
voor meer info:
elvira@sos-strays.nl
+31 (0)6-46386168
  Tussen 10.00 en 20.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting] Onze Zwarte Parels
Geslacht
Reu
Ras
Mix
Leeftijd
± 10/04/2018
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk middelmaat.
Op 24/09/2018 met 5,5 maand oud: 48 cm hoog en 10 kg.
Uiterlijk
Zwart met een wit vlekje op de borst, kortharig.
Herkomst
Griekenland, Athene

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussi, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.
Verblijfplaats
Lienden, in een opvanggezin met andere honden, een kat en konijnen.
Karakter GIN is echt een heerlijke pup! Lief, sociaal, speels en vrolijk! Hij is de wereld om hem heen volop aan het ontdekken. GIN is van nature zeer relaxt. In huis en buiten doet hij alles op zijn gemak. Een beetje rondscharrelen, een balletje pakken, lekker op de bank liggen of heerlijk knuffelen op schoot.
Naar andere honden is hij sociaal en respectvol en de roedeltaal verstaat hij goed.
Hij vindt het heerlijk om lekker te spelen, alleen of met een van de andere honden. Ook kan hij zich prima alleen vermaken met een stokje of een balletje.
GIN gebruikt wel af en toe zijn tandjes bij zijn ontdekkingstocht en pakt dan dingen die niet voor hem bestemd zijn. Een bench is dan ook wel noodzakelijk voor de momenten dat hij alleen is. Ook 's nachts slaapt hij in de bench. Hij vindt dat prima en loopt er zelf in. Hij slaapt de hele nacht lekker door.
GIN kan al enkele uren, samen met de andere honden in het opvanggezin, alleen thuis blijven.
GIN is nog niet helemaal zindelijk.
Aan de riem loopt hij nog als een echte pup: van links naar rechts. Hier wordt aan gewerkt binnen het opvanggezin.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Opvoeding Pups     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profielschets adoptant
GIN is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan kij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociaal.
Bijzonderheden GIN is het broertje van TONIC (die inmiddels is geadopteerd).
Kosten gift:  € 260,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG