N A L A   V
contactpersoon
voor meer info:
marian@sos-strays.nl
+31 (0)6-40809018
  Tussen 11.00 en 18.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting] Onze Zwarte Parels
Geslacht
Teef
Ras
Mix
Leeftijd
± 01/01/2017
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk middelmaat.
Op 12/05/2017 met 4,5 maanden oud: 40 cm hoog en 9 kg.
Uiterlijk
Zwart, beetje wollige vacht.
Herkomst
Spanje, Oviedo (Asturias)

Comvive is een kleinschalige nieuwe vereniging in Oviedo die recentelijk is opgericht in 2016 door mensen die bekend zijn in het rescuewerk en veel ervaring hebben met asielhonden in Asturias.
Verblijfplaats
Nieuw Vennep, in een opvanggezin met andere honden.
Karakter
NALA is een lieve speelse pup. Haar opvangmama vindt haar een enorme knuffelkont, ze laat zich heerlijk knuffelen door iedereen die maar beschikbaar is.
NALA luistert al vrij goed en gaat heel graag mee uit wandelen, ze loopt goed aan de lijn. Ze krijgt extra wandelingen van meisjes uit de buurt die helemaal gek op haar zijn: die liefde is wederzijds.
Ze heeft geen voernijd, samen eten met de andere honden gaat prima.
NALA is een makkelijke pup, die het heerlijk vindt om vertroeteld te worden.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Opvoeding Pups     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profiel adoptant
NALA is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociaal en speels.
Bijzonderheden  .
Kosten gift:  € 235,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG