R E N O S
contactpersoon
voor meer info:
marian@sos-strays.nl
+31 (0)6-40809018
  Tussen 11.00 en 18.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting] Onze Zwarte Parels
Geslacht
Reu
Ras
Mix
Leeftijd
± 15/03/2017
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk middelmaat.
Op 26/07/2017 met ruim 4 maanden oud: 38 cm hoog en 5,2 kg.
Uiterlijk
Zwarte kortharige vacht.
Herkomst
Griekenland, Athene

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.
Verblijfplaats
Nieuw Vennep, in een opvanggezin met honden.
Karakter
RENOS is nog maar net aangekomen in het opvanggezin. RENOS was bij zijn opvanggezin in Griekenland met zijn pootje tussen de deur gekomen, hierdoor had hij een klein breukje. De dierenarts heeft hem een spalkje gegeven. Zelfs met het spalkje speelde hij al met het andere hondje in het opvanggezin en nu het eraf is, is het helemaal feest! Het is goed genezen, natuurlijk heeft het nog even tijd nodig voordat de spieren aangesterkt zijn, hij is nog wat voorzichtig maar het komt helemaal goed.
RENOS is een lieve en vrolijke hond, hij is al zindelijk en loopt netjes mee aan de riem.
RENOS slaapt s nachts in de huiskamer samen met de andere honden, je hoort hem niet.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Opvoeding Pups     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profiel adoptant
RENOS is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociaal.
Bijzonderheden RENOS werd, samen met vier broers en zusjes, gevonden in een park waar ze zeer vermoedelijk waren gedumpt. Gelukkig ontfermden dierenvrienden zich over de pups en zorgden goed voor hen.
RENOS en zijn zusjes RAIKA en RENKA zijn naar hier gekomen; voor de resterende pups zal in Griekenland naar een thuis worden gezocht.
Kosten gift:  € 235,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG