I S O L D E   G.
contactpersoon
voor meer info:
elvira@sos-strays.nl
+31 (0)6-46386168
  Tussen 10.00 en 20.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting]
Geslacht
Teef
Ras
Mix.
Leeftijd
± 04/03/2019
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.
Op 04/07/2019 met 4 maanden oud: 32 cm hoog en 6 kg.
Uiterlijk
Bruin met donker masker, wollige puppyvacht.
Herkomst
Griekenland, Athene

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.
Verblijfplaats
Brunssum, in een opvanggezin met andere honden en katten.
Karakter ISOLDE is een zeer sociale, zachtaardige en lieve pup. Ze draait al goed mee in het ritme van het opvanggezin. Buiten aan de riem loopt ze al goed mee. Soms kan ze nog even wat terughoudend zijn maar ze komt steeds meer los. Vreemde mensen op straat vindt ze leuk en ze wordt dan ook graag aangehaald. ISOLDE is benchzindelijk en als de deur naar de tuin open staat, doet ze alles keurig buiten.
Met de kleinkinderen in het opvanggezin gaat ISOLDE goed om.
De hondentaal snapt ISOLDE goed en ze gaat dan ook goed om met de andere honden in het opvanggezin.
Naar de katten is ze erg lief.
's Nachts slaapt ze in de bench en dat gaat erg goed.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Opvoeding pups     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profielschets adoptant
ISOLDE is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociaal.
Bijzonderheden Een meneer zag een dichtgeplakte doos staan bij het vuilnis waaruit gehuil leek te komen. Plotseling zag hij het koppie van een pup uit een gat komen. Hij opende de doos, zag twee puppy's en heeft toen gelukkig onze vrienden van Illioupolis Animal Welfare Union meteen ge´nformeerd. Zij hebben de beide pups liefdevol opgenomen en verzorgd. ISOLDE en haar broer TRISTAN kwamen naar Nederland voor een betere toekomst als huishond.
Kosten gift:  € 260,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG