P A U L T J E   G.
contactpersoon
voor meer info:
jildou@sos-strays.nl
+31 (0)6-19927669
  Vanaf 15.00 uur

Foto   [klik op foto voor vergroting] Onze Zwarte Parels
Geslacht
Reu
Ras
Mix
Leeftijd
± 01/05/2021
Schouderhoogte
Wordt waarschijnlijk een middelmaatje.
Op 03/09/2021 met 4 maanden oud: 37 cm hoog en 6,8 kg.
Uiterlijk
Zwart/wit, kortharig
Herkomst
Griekenland, Athene

Illioupolis Animal Welfare Union is een kleine organisatie die zwerfdieren redt, opvangt en herplaatst in de omgeving van Illioupolis, een buitenwijk van Athene. De organisatie wordt gerund door Iris Roussis, een grote dierenvriend waar wij al jarenlang mee samenwerken en zo nu en dan een hond kunnen laten overkomen als er een vlucht beschikbaar is. Meer info: www.zeil.gr.
Verblijfplaats
Kerkrade, in een opvanggezin met een andere hond.
Karakter PAULTJE is een vrolijke, nieuwsgierige pup die alles nog moet leren. Hij is zo goed als zindelijk, als de deur open staat gaat hij zelf naar buiten, met de deur dicht meldt hij zich. Slapen doet Paultje in de bench en hij slaapt sinds een paar nachten door en hoeft niet meer naar buiten.
Wandelen vindt hij leuk en hij loopt goed mee, trekt niet aan de riem en is niet bang voor verkeer.
Spelen met de honden in het opvanggezin vindt PAULTJE geweldig, hij snapt nog niet zo goed als de anderen er genoeg van hebben maar dat maken ze hem wel duidelijk. Van de andere honden leert hij veel en hij is graag bij hen in de buurt.
In het opvanggezin geven ze kort aan met NEE als PAULTJE ondeugend is, met zijn guitige oogjes daagt hij je graag uit vooral met dingen die hij niet mag!
PAULTJE kan mee in de auto, hij gaat rustig liggen.
PAULTJE eet heel goed, op een rustige manier en heeft geen baknijd.
Hij is echt een heel blij hondje, niet verlegen naar vreemden en hij vindt elke hond leuk, groot of klein. Hij luistert al goed naar zijn naam.
Het is nog niet duidelijk hoe hij het gaat doen in de bench als er niemand thuis is, dat komt in het opvanggezin nooit voor. Maar als hij in de bench moet als er even niemand in zijn buurt is, dan gaat hij gewoon liggen slapen.
PAULTJE is een leuke, leergierige en slimme pup die het leuk zal vinden om een puppycursus te gaan doen.

Klik hier om een filmpje te bekijken van PAULTJE in Nederland.
Opvoedingstips
Om de beste kansen te hebben op een goede start is het belangrijk om inzicht in bepaald gedrag te krijgen zodat je hierop adequaat kunt reageren en de juiste begeleiding/opvoeding kunt geven. Lees hiervoor onderstaande teksten door:   [klik op de links]

    ø Opvoeding Pups     ø Roedelgedrag     ø Angst/Onzekerheid     ø Verlatingsangst
Profielschets adoptant
PAULTJE is een pup die nog verder opgevoed moet worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale, volwassen hond. Omdat hij nog zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.
PAULTJE zal het fijn vinden om bij een ander hondenmaatje geplaatst te worden. Een puppycursus is een aanrader.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.
Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.


Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door.
Bij andere honden
Sociale, leuke pup.
Klik hier voor tips om de kennismaking tussen hond en kat positief te laten verlopen.
Bijzonderheden PAULTJE is het broertje van POLLY, PURDEY, PASHA, PEIJKE, PETROS en PIM.
Een wandelaar vond op een berg een doos met zeven pups. Helaas een “makkelijke manier” voor sommige mensen om van een ongewenst nest af te komen. Gelukkig was deze wandelaar een persoon met verantwoordelijkheidsgevoel en heeft hij de pups naar het plaatselijk asiel gebracht. Door de samenwerking tussen Zeil en S.O.S. Strays krijgen alle 7 pups nu een toekomst in Nederland en België.
Kosten gift:  € 325,--

voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de
buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouder-
dom, gechipt, en in bezit van een Europees paspoort.
N.B.: Wanneer u interesse in één van onze hondjes heeft en daarvoor telefonisch contact met ons opneemt verzoeken wij u vriendelijk om bij geen gehoor zelf later nog eens terug te bellen. Wij trachten de onkosten aan telefoongesprekken zo laag mogelijk te houden zodat we het beschikbare budget optimaal aan het redden en verzorgen van de honden kunnen besteden. We hopen dat u hier begrip voor heeft.TERUG